"Videolease werkt uitsluitend met freelance mediaprofessionals, allemaal zelfstandig ondernemers, dus optimaal gemotiveerd"
Werkwijze

Bij Videolease kunt u uw hele productie in één hand geven. Het maken van de opnamen, het monteren en uitbrengen van uw productie op dvd.
Het hele proces wordt door ons verzorgd en is door u vanaf uw eigen werkplek te volgen. Producties-in-ontwikkeling worden via een FTP-server doorgestuurd naar uw computer, thuis of op kantoor, zodat u de vorderingen op de voet kunt volgen en uw commentaar per mail kunt doorsturen. De begeleiding kost u daardoor een minimum aan tijd.Televisie- en internetproducties worden afgeleverd op de norm die u kiest

DVD’s tot een oplage van 50 stuks worden door Videolease in eigen huis vervaardigd, inclusief grafische vormgeving. Producties met een hogere oplage worden industrieel vervaardigd, waarbij we de projectleiding voor onze rekening nemen of anders gezegd: alle zorgen worden u als opdrachtgever uit handen genomen.

Werken-on-the spot

Voor de afwerking beschikt Videolease over een eigen montagestudio.
Daarnaast zijn we toegerust voor het afwerken van producties op locatie. Vindt u het prettig, dat uw bedrijfsvideo onder uw eigen ogen op een door u te bepalen plaats tot in de puntjes wordt afgewerkt, dan kan dat.
Monteren-on-the-spot betekent, dat deze werkzaamheden kunnen plaatsvinden op elke door u gewenste plek.
Goed voor de persoonlijke betrokkenheid, en handig omdat deze werkwijze u tijd bespaart.