"Videolease werkt uitsluitend met freelance mediaprofessionals, allemaal zelfstandig ondernemers, dus optimaal gemotiveerd"

Circus Tadaa!

Schmink, verkleedpartijtjes, muziek en acrobatiek, dat waren vandaag de ingrediënten op basisschool "De KinderCampus" in Hilversum.
Vanwege het jaarlijkse lerarenfeest werden ze door de kinderen van de boven- en de onderbouw in het zonnetje gezet.
Onder de bezielende leiding van Circus Tadaa! konden de kinderen eens voelen hoe het is om een clown, trapeze-artiest of een acrobaat te zijn.
In de ochtend hebben de kinderen alle onderdelen uit kunnen proberen. Na de lunch mochten ze kiezen welk onderdeel ze het leukst vonden.
En dan natuurlijk nog een mooi kostuum uitzoeken met bijpassende schmink!
Een prachtige voorstelling, van bijna een uur, in een echte circustent was het resultaat. De leraren en ouders hebben genoten.
Videolease verzorgde de opnamen van zowel de making of, als de complete voorstelling. Na de montage wordt er een prachtige dvd van gemaakt.
De opdrachtgever is dagjemaken.nl.

De Koningshof Party & Events

Voor de Koningshof Party & Events heeft Videolease afgelopen maand een commercial gemaakt. Deze zal de komende tijd worden uitgezonden op Omroep Flevoland.
Opdrachtgever is High Profile.

Soweto Spiritual Singers

Voor Hangklip Media maakt Videolease een promo DVD van de Soweto Spiritual Singers. Dit fenomenale reizende gospelkoor uit Zuid-Afrika toert tot en met 18 april door het land.

Moodboard gemeente Hilversum

Videolease heeft in opdracht van Siliogogo een moodboard voor gemeente Hilversum gemaakt.
Op het treinstation van Hilversum wordt door middel van grote videoschermen aan de bezoekers getoond wat Hilversum allemaal te bieden heeft.